Mathraki Resort

Moments to remember...

Mathraki Resort

Moments to remember...

English | Nederlands

Studio

1 tot 2 personen

Studio

De studio's bestaan uit een slaapkamer, een keukentje, een badkamer en een balkon of terras met zicht op het zwembad of de tuin. In de slaapkamer vindt u 1 tweepersoons bed of 2 eenpersoons bedden, kastruimte en een LCD TV. De keuken is uitgerust met een 2 pits kookplaat, een koelkast en een waterkoker. De badkamers hebben een bad of douche en zijn uitgerust met een haardroger. De airco en een kluisje zijn in de kamers aanwezig (gratis).
Oppervlakte: 25m 2Geen credit card nodig!
Boek nu, betaal later!

 

Appartement Met 1 Slaapkamer

2 tot 4 personen

Apparte- ment Met 1 Slaap- kamer

De "Appartementen Met 1 Slaapkamer" bestaan uit een woonkamer, een keuken, een slaapkamer, een badkamer en een balkon of terras met zicht op het zwembad of de tuin. In de woonkamer vindt u 2 bedden en een LCD TV. In de slaapkamer vindt u 1 tweepersoons bed of 2 eenpersoons bedden en kastruimte. De keuken is uitgerust met een 2 pits kookplaat, een koelkast en een waterkoker. De badkamers hebben een bad of douche en zijn voorzien van een haardroger. De airco en een kluisje zijn in de kamers aanwezig (gratis).
Oppervlakte: 45m 2Geen credit card nodig!
Boek nu, betaal later!

 

Appartement Met 2 Slaapkamers

2 tot 4 personen

Apparte- ment Met 2 Slaap- kamers

De "Appartementen Met 2 Slaapkamers" bestaan uit een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een balkon of terras met zicht op de tuin. In de eerste slaapkamer vindt u 1 tweepersoons bed en een LED TV met USB poort. In de tweede slaapkamer vindt u 2 eenpersoons bedden. In een van de slaapkamers is kastruimte aanwezig. De keuken is uitgerust met een 2 pits kookplaat, een koelkast en een waterkoker. De badkamers hebben een bad of douche en zijn voorzien van een haardroger. De airco en een kluisje zijn in de kamers aanwezig (gratis).
Oppervlakte: 50m 2Geen credit card nodig!
Boek nu, betaal later!

 

De Molen (de bruidssuite)

2 personen

De Molen

Deze unieke, ruime, stenen molen bestaat uit een begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond vindt u de woonkeuken, het terras, de badkamer en een openhaard. De keuken is uitgerust met een 2 pits kookplaat, magnetron, waterkoker, koffie zet aparaat en een koelkast. De badkamer is voorzien van een douche en bevat een haardroger. De ronde trap brengt u naar de eerste verdieping. Hier vindt u de slaapkamer met een tweepersoons bed en een balkon met zicht op de tuin. De molen is voorzien van een 32" LED TV met USB poort, DVD speler, radio/iPod dock en een alarm klok. Airco en een kluisje zijn aanwezig (gratis).
Oppervlakte: 60m 2Geen credit card nodig!
Boek nu, betaal later!

 

The Cellar

Up to 6 persons

This is our newest addition. First guest in 2022. It's a cellar themed semi-basement apartment that consists of a living room, two bedrooms, a bathroom, a walk-in closet and a terrace next to the garden. In the living room you will find 2 single beds (90x200cm) and a Smart TV. The 1st bedroom consists of one double bed 160x200cm and the 2nd of two single beds (90x200cm).All the rooms have Smart TVs. The kitchen is equipped with 2 cooking-plates, a water boiler and a fridge (dish wash and sponge provided). The bathroom comes with a shower (hair shampoo, body wash and hand wash provided). Hair-dryer and flat iron are provided. Air-condition and safe box are available in the room (free of charge).
Size: 66m2 / 710ft2

No credit card required!
Book now, Pay later!

Maisonnette

4 tot 6 personen

Nieuw kamertype ‘maisonnette’ in ontwikkeling - binnenkort beschikbaar

Size: 90m2 / 969ft2No credit card required!
Book now, Pay later!

Let's keep in touch!

Adres

Nikolaos-Alex. G. Argyros
Gouvia, Corfu, Greece 49100
Mob: +306974467595 (Viber, WhatsApp)
Tel: +302661099380
infoRemoveMe@mathrakiresortHideMe.com
GPS: 39.654243, 19.838090

Nieuwsbrief

 
Boek Nu

Book Direct Logo